واکنش مصر به سقوط بالگرد حامل «رئیسی» اردن: با نگرانی سانحه بالگرد رئیس جمهور ایران را دنبال می‌کنیم پیام اژه ای در پی وقوع سانحه بالگرد رئیس‌جمهور کویت: در این شرایط دشوار در کنار ایران هستیم ارمنستان: آماده ارائه تمام کمک‌های لازم به ایران هستیم حماس: با نگرانی فراوان اخبار فرود سخت بالگرد رئیس جمهور ایران را دنبال می‌کنیم قطر: برای رئیس جمهور ایران و هیات همراه وی آرزوی صحت و سلامتی داریم محل دقیق سانحه بالگرد رئیس جمهور شناسایی شد یمن: در این شرایط سخت، در کنار ملت و دولت ایران هستیم ابراز نگرانی رئیس جمهور عراق در پی حادثه بالگرد حامل رئیس جمهور درخواست بالگرد دید در شب ایران از ترکیه آخرین اطلاعیه ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال‌احمر پیرامون سانحه بالگرد رئیس جمهور واکنش چهره‌های سیاسی ایران به حادثه هلی‌کوپتر رئیس جمهور درس مردم ایران به جریان‌های ایران‌ستیز واکنش مقامات سیاسی ایران و جهان به حادثه برای بالگرد رئیس جمهور ایران دبیر کل جمعیت هلال احمر: امیدواریم تا دقایقی دیگر، خبر خوبی دریافت کنیم + ویدئو واکنش عربستان به سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور| ریاض: در شرایط دشوار کنونی در کنار کشور برادر، ایران ایستاده‌ایم واکنش ترکیه به سانحه برای بالگرد حامل رئیس‌جمهوری ایران | اردوغان: بسیار متاسفیم منصوری: دو نفر از بالگرد رئیس جمهور با ما ارتباط گرفتند+ فیلم
سرخط خبرها

بستر تبلیغات نامزد‌های انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در پیام‌رسان‌های داخلی ایجاد شد

  • کد خبر: ۲۰۵۲۲۵
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
بستر تبلیغات نامزد‌های انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در پیام‌رسان‌های داخلی ایجاد شد
سخنگوی ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: پنج پیام‌رسان گپ، سروش، بله و ایتا و آی گپ موظف شدند در هر حوزه انتخابیه یک بستر مجازی برای تبلیغات نامزد‌ها شکل بدهند، این هم شکل گرفته و قرار شده در زمان خودش نامزد‌ها در آنجا تبلیغات داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز (سه‌شنبه ۱۹ دی ماه) در نشست بررسی فرآیند حقوقی و اجرای قانون جدید انتخابات که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، گفت: ما ۳۴ هزار صندق در کل کشور داریم که بستر انتخابات الکترونیکی نیز در کل کشور فراهم شده و امکان آن نیز وجود دارد، منتظر تایید شورای نگهبان هستیم اگر این اتفاق بیفتد رأی دادن و شمارش آرا با دستگاه صورت می‌گیرد؛ قانون هم این اجازه را داده است.

وی افزود: در این دوره وزارت ارتباطات در تأمین زیرساخت‌های لازم در حال کمک و یاری است و پنج پیام‌رسان گپ، سروش، بله و ایتا و آی گپ موظف شدند در هر حوزه انتخابیه یک بستر مجازی برای تبلیغات نامزد‌ها شکل بدهند، این هم شکل گرفته و قرار شده در زمان خودش نامزد‌ها در آنجا تبلیغات داشته باشند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: وزارت کشور موظف شده یک سامانه‌ای طراحی کند که همه صفحات مجازی رسمی نامزد‌ها در آنجا نمایان باشد و این هم اتفاق خواهد افتاد و کار‌های آن در حال نهایی شدن است.

اسلامی بیان کرد: دستگاه احراز هویت ابتدایی‌ترین نقطه تماس رأی دهنده با شعبه است، عموما اشکالی که می‌گرفتند این بود که تأخیر در کارکرد دارد که طی شش ماه گذشته کلیه دستگاه‌های احراز را کنترل کیفیت انجام دادیم، امیداوریم سامانه احراز ما کمترین مشکل را داشته باشد.

وی افزود: نکته‌ای که در سامانه احراز اهمیت دارد این است که برخط باشد که این هم با همکاری وزارت ارتباطات، کلیه شعبی که در کشور در این دوره شکل می‌گیرد برای اولین بار تست سیگنال آن را در داخل شعبه انجام دادیم، این دوره یک نرم‌افزاری برای تست سیگنال شعب طراحی شد و اکنون تمام همکاران ما این تست در کل کشور انجام دادند و این امر در حال نهایی شدن است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ما اکنون حدود ۶۰ هزار شعبه مفروضه در کل کشور داریم که حدود ۵ هزار شعبه نسبت به سال ۱۳۹۸ افزایش شعبه داریم، در همه آن‌ها تست سیگنال در حال انجام شدن است.

اسلامی در خصوص تعرفه‌های انتخابات مجلس و خبرگان رهبری، اظهار کرد: تعرفه اکنون به صورت تجمیع و ادغام شده شکل گرفته است به‌گونه‌ای که بالای تعرفه قسمت مجلس شورای اسلامی و در ذیل آن مجلس خبرگان رهبری آمده است و در وسط تعرفه محلی برای برش قرار داده شده است تا بتوان به دو قسمت مجزا تقسیم کرد و هر یک را در صندق مجزا قرار داد. این مسئله کار را راحت‌تر می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما بر این بود که در شعبه یک صندوق قرار بگیرد و تعرفه‌های خبرگان و مجلس شورای اسلامی هر دو درون آن انداخته شده و بعدا تفکیک شود، اما مجلس مصوب کرد که برای خبرگان و مجلس شورای اسلامی دو صندوق مجزا پیش بینی شود، صندق درب قرمز مربوط به مجلس شورای اسلامی و صندق درب آبی مربوط به مجلس خبرگان رهبری است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: ۵۱۰ نفر در انتخابات مجلس خبرگان رهبری شرکت کردند، قانون خبرگان رهبری هم امسال همانند قانون مجلس شورای اسلامی تفاوت کرده و تغییراتی بعد از گذشت چهار دهه در قانون آن شکل گرفته است، الان دو شرط برای ورود به مجلس خبرگران رهبری ذکر کرده است البته قانون مجلس خبرگان بر عهده خوده مجلس خبرگان است. این دو شرط یکی شرط ۴۰ سال و دیگری شرط دارا بوده سطح ۴ مدرک حوزوی بوده که در قانون جدید است، این ۵۱۰ حتما این دو شرط را دارند.

اسلامی تصریح کرد: فقهای شورای نگهبان در حال بررسی صلاحیت ۵۱۰ داوطلب انتخابات خبرگان هستند، ۴ بهمن ماه اسامی نامزد‌های انتخابات خبرگان رهبری را از شورای نگهبان دریافت می‌کنیم.

وی درباره آمار تأیید صلاحیت شدگان مجلس شورای اسلامی، گفت: ۱۱ هزار و ۱۶ نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی تایید صلاحیت شدند و برخی که تأیید صلاحیت نشدند از ۱۷ دی در حال ثبت اعتراض خود هستند که تا ساعت ۱۸ امروز ثبت اعتراض‌ها زمان دارد، این اعتراض‌ها در شواری نگهبان بررسی و به ما ابلاغ خواهد شد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: تسهیلات دولت برای کاندیدا‌ها به معنای کمک‌های نقدی نیست بلکه امکانات پشتیبانی مثل استدیوی ضبط، سالن‌های همایش و آمفی تئاتر و ... است.

اسلامی در خصوص مات بودن صندق‌های رأی در ایران، گفت: من به عنوان سخنگوی ستاد انتخابات این توضیح را باید بگویم که طبق قانون رأی باید مخفی باشد برای همین رأی‌هایی که به صندوق انداخته می‌شود نباید قابل خواندن باشد برای همین بر عکس برخی کشور‌ها که صندوق شیشه‌ای دارند، صندوق رأی در ایران مات است که رای داخل آن مشخص نباشد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->